TIL DERE SOM GÅR TROMSؘ BYVANDRING.

TIL DERE SOM GÅR TROMSؘ BYVANDRING.
Når har jeg flyttet koden pår sjømannsskolen fra bak skolen til foran skolen ikke langt fra busstoppet der den skal står i vinterperioden. Det kan jo komme snø nårr som helst når.
Sår er det når mulig og flytte koden ved Prestvannet skole tilbake til sin opprinnelige plass. Skrudde den ned da jeg trodde jeg kunne bruke den der, men stolpen var for tykk. Sår jeg prøvde og skru den tilbake, men fikk ikke satt den fast sår den ligger rundt stolpen ved Prestvannet skole, men den ligger helt nede pår bakken. Sår dere vet det til jeg fårr ordnet den tilbake til sin opprinnelige plass.

Walter Swensen

930total visits,8visits today

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *