PV 23 kode

Walter Swensen
1 t ·
Til alle eller de får som har vert innom Circle K pår PV-23, 6 eller 11km. løypa sår fant jeg ut at den var borte da jeg var der og skulle skifte den etter styremøtet pår torsdag. Hun som jobbet der visste ingen ting da hun har jobbet kvelden hele uka. Sår ringte jeg daglig leder pår fredag og hun visste heller ingen ting, men det var bare og sette den opp igjen sa hun. Mest sannsynlig hadde noen vasket vinduene og sår tatt koden og lomma ned fra vinduet.

Sår var jeg innom der i ettermiddag kl.14.00. Hun som jobbet da visste heller ingen ting. Jeg ba henne og se i en skuff for og se om den var der og fant koden, men ikke lomma. Men jeg klistret en ny kode opp med en tape inntil jeg får laget ei ny lomme.

Sår da skulle alt være greit til neste vindusvask, hehe. Hvis det er dem som har gjordt det da. Det vet vi jo ikke, men tror det.

596total visits,3visits today

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *