Tromsø By 225 år

Tromsø Turmarsjhelselag arrangerer jubileumsmarsj torsdag 20. juni 2019 Vi inviterer til turmarsj med to løypelengder, 5 og 11 km. Begge gir IVV-stempel, og startgebyret er kr 60 for IVV-stempel og medalje og kr 20 for bare IVV-stempel. Starten går fra tusenårsstedet Skansen i Tromsø sentrum kl. 17-18, og innkomsten er samme sted. Skansen er også valgt som motiv på marsjens medalje. Salg av kaffe med mer på Skansens egen kafé, Bårstua. Marsjen innleder kommunens storstilte feiring av byen på Skansen denne helgen, som også inkluderer Midnight Sun Marathon’s 30-årsjubileum på løpsdagen 22. juni. Vi håper på mange deltakere, og satser på godt vær og “midnattssol” hele veien! VELKOMMEN!

2860total visits,2visits today

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *